Advanced Light-Based Technology by PhotoNova

Made in Sweden

Hem PhotoNova PLS3 CoolContour StimuLux StimuNeedle Kliniker CO2 Laser Kontakta oss

Photonova CO2 Fraktionell Laser.


Photonovas Photofractional Scanner passar till de flesta av marknadens CO2- lasersystem. Vi säljer även kompletta CO2-system med fraktionell scanner.

BEHANDLINGAR

Med ett CO2 (koldioxid)-lasersystem som är utrustat med Photonovas PhotoFractional görs bl.a. följande behandlingar på alla hudtyper:

Hudförbättringar (Skin resurfacing)

Rynkor

Ärr efter akne, koppor och kirurgiska ingrepp

Pigmentförändringar

Åldersfläckar

Photonovas PhotoFractional är en ny metod att behandla skadad hud. Den jämnar ut rynkor och tunna linjer i ansiktet, även runt ögonen. Solskadad hud kan förbättras, struktur och nyans i huden blir bättre. Pigmentering (”bruna fläckar”) kan blekas i ansiktet och på hals, bröst, rygg, underarmar och händer.

Photonovas PhotoFractional skapar små, mycket exakta punkter av värme på huden, på så sätt värms endast den hud upp som verkligen skall behandlas. Varje liten punkt kallas en mikrotermisk zon (micro thermal zone) och kan vara så liten som 0,2 millimeter. I PhotoFractional-skannern sätts dessa små punkter samman till ett mönster som väljs beroende på behandling och på hur det skadade hudområdet ser ut. Varje punkt stimulerar kroppens egen produktion av kollagen i huden, och tar också bort pigmenterade celler i överhuden. Intilliggande hud, som alltså ej behandlats, innehåller friska och livskraftiga celler som snabbar upp läkningen av de behandlade områdena. Endast tjugo procent av huden träffas av laserljuset och därför blir återhämtningstiden efter behandlingen minimal.

PhotoNova Photofractional